Over Andrea

Andrea Wesdorp werkt in het hart van Zeeland vanuit Middelburg

Geboren in 1965, voltooide HBO PA in 1986 en volgde daarna voortdurend opleidingen en trainingen op het gebied van HRM, zoals recent HBO HR Strategisch Management.

 

Met ruim 20 jaar ervaring als personeelsfunctionaris, HR-business partner, interim HR-manager, adviseur, trainer en coach heb ik inmiddels een tevreden, steeds terugkerende klantenkring. Ook u ben ik graag van dienst!

 

Heeft u vragen? Bel me op: 06 48 171 853. Een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek is zo gemaakt!

"Voor de werving van onze nieuwe Manager Bedrijfsvoering, hebben wij intensief en plezierig samengewerkt met Andrea. Haar persoonlijke aanpak, sprak mij in het bijzonder aan. Andrea is een energieke en deskundige HR-professional, die voor ons het hele proces van A tot Z uit handen heeft genomen. Met als resultaat de succesvolle aanname van onze Manager Bedrijfsvoering in een zeer lastige arbeidsmarkt. Ik kan daarom Andrea ook van harte aanbevelen!"

Joline Dogterom

Tandarts en directeur Mondzorg Dogterom

"Ik heb Andrea haar eerste stappen zien maken in de HR-wereld. 'Geboren voor het vak' was mijn conclusie, haar onorthodoxe wijze van denken en doen maken het samenwerken met Andrea tot een feestje."

Koos Gommers

Oud-ondernemer

"Gebruikmakend van haar creativiteit, ervaring en vakinhoudelijke kennis, weet ze tot bruikbare en realistische oplossingen te komen."

Marion van den Hoeven

Verhalenschrijfster en coach

"Andrea is oprecht geïnteresseerd, verstaat haar vak en weet mensen te motiveren en durft iemand ook aan te spreken als dit nodig is."

Els van Esch-Michels

Human Resource Manager ITB Precisietechniek

"Ik werk al bijna 20 jaar samen met Andrea en heb haar leren kennen als een kordate, stabiele en betrokken HR-businesspartner. "

Theo de Rouw

A&O-psycholoog en directeur Aeffort

"Ik wil en kan Andrea van harte aanbevelen in het werk als persoonlijk coach als ook in het leveren van bijdrages in de brede omvang van het HR-werk."

Frank Leermakers

Country Proces Expert Resourcing, Rewarding & Remodelling Benelux Robert Bosch